Wat jammer dat de dyslexiebehandeling afgelopen is.

Doe Meer met Taal Conferentie
20/11/2017
Ouders en scholen heel tevreden
10/02/2018
Toon alles

Wat jammer dat de dyslexiebehandeling afgelopen is.

Doorgaans neemt een dyslexiebehandeling 12-18 maanden (40-60 behandelingen) in beslag. In die tijd leer je ouders en kinderen als behandelaar goed kennen. Je ziet elkaar iedere week en bouwt een band op samen. Onlangs heeft Joan haar dyslexiebehandeling afgerond en dus ook afscheid genomen van haar behandelaar. Joan heeft een stuk tekst geschreven voor haar behandelaar. Hieronder een deel van haar verhaal:

Wat jammer dat de dyslexiebehandeling afgelopen is. Maar wat vond ik het leukst? Nou ik vond het leuk dat jij altijd in was voor een grapje en altijd leuke spelletjes bedacht, dat ik dacht: hoe kom je er bij? De opdrachten waren echt heel leuk want je was soms heel snel klaar maar soms ben je er ook wel lang mee bezig. Het lezen wat we elke week deden is ook altijd een pretje. Even een grapje tussen door: WAT EEN PECH HAASJE WEG :-). Je hebt me zoveel geleerd dat ik nu denk: dit had ik nooit in deze tijd kunnen leren. Maar je deed het altijd zo leuk. Eerst toen ik nog een beetje verlegen was deed je het ook heel leuk. Toen ik meer begon te praten maakte ik zoveel grapjes. Maar ik moest dus vorige week NIET naar het DCTwente en wat ik dus de hele tijd dacht was: ik moet naar het DCTwente of nee toch niet. Maar dat is zo’n raar gevoel dat je denkt: oh het moest altijd en nu niet meer.

Joan, groep 8