Niet alleen voor nu, maar ook voor in de toekomst
20/12/2016
Dyslexie in het nieuws
10/02/2017
Toon alles

Samen naar DCTwente

Hallo,

Ik ben Tom, de vader van Kyan.

Wij, ik gebruik inderdaad wij, hebben de afgelopen 10 weken onze spoedcursus dyslexie bij DCTwente gevolgd. In goed overleg met school konden we iedere donderdagochtend (gezellig) samen naar DCTwente in Hengelo. Vooraf werd ons heel duidelijk gemaakt dat het een erg intensieve 10 weken zouden worden waarin veel zou worden gevraagd van zowel ouders, kind maar ook van DCTwente zelf. Achteraf hebben we dat ook wel zo ervaren, maar, het was het waard! Iedere week een uur samen met de docent van DCTwente en daarnaast 4×30 minuten thuis oefenen. Als ouder heb ik geleerd hoe ik mijn zoon na deze 10 weken kan blijven ondersteunen want we zijn er nog niet! Hoewel de eerste voldoende voor dictee al wel binnen is, een 8,5! Ik heb de afgelopen 10 weken als erg leerzaam ervaren, een ervaring rijker, een aanrader.