Werken bij DCTwente

Vacatures

IJsselgroep / Dyslexiecentrum Twente richt zich op de ondersteuning van kinderen en jongeren van 4 tot 18 jaar. Wij richten ons op twee aandachtsgebieden:  Dienstverlening in het kader van passend onderwijs en dienstverlening  gericht op individuele en leer- en ontwikkelingsproblematieken alsmede specialistische GGZ.
Binnen passend onderwijs werken we in een team gedragswetenschappers dat scholen en ook samenwerkingsverbanden begeleidt bij de zorg om leerlingen. In het Zorgdeel werken gedragsdeskundigen die 2e lijns  BGGZ en SGGZ verzorgen. Zie ook www.ijsselgroep-pdij.nl

In verband met vervanging van zwangerschapsverloven zoeken wij voor onze jeugdpraktijken in Doetinchem en Apeldoorn

Gedragswetenschappers/orthopedagogen met diagnostiekervaring

Kennis van en interesse in de combinatie onderwijs en zorg is van essentieel belang om een goede afstemming te hebben tussen ontwikkelvragen van kinderen thuis en op school.

Daarnaast vragen we:

  • Een academische opleiding tot orthopedagoog/psycholoog met BAPD en een SKJ-registratie
  • Bij voorkeur meerjarige ervaring in diagnostiek en/of begeleiding (in een praktijk en/of in het onderwijs)
  • Een positieve oplossingsgerichte en transparante aanpak
  • Flexibiliteit
  • Goede contactuele vaardigheden

Wij bieden je:
Een enthousiast team waarbinnen je talenten gewaardeerd worden en waar er ruimte is om je te ontwikkelen. Wij starten met een tijdelijk dienstverband.
Afhankelijk van de ontwikkeling van onze orderportefeuille behoort een langer dienstverband of een vast dienstverband tot de mogelijkheden.

Voor aanvullende informatie kun je bellen met Nina Giesen, telefoon 06-411 771 38 of Hansje Planjer, telefoon 06-143 458 87. Je reactie kun je sturen aan sollicitaties@ijsselgroep.nl.


Stageplek voor masterstudenten Orthopedagogiek of Psychologie

Wij hebben jaarlijks plek voor een stagiaire die interesse heeft in leerproblemen en de behandeling van dyslexie. Als stagiaire bij DCTwente doe je veel ervaring op met diagnostiek binnen scholen en de behandeling van dyslexie.

De stageplaatsen voor het schooljaar 2021-2022 zijn inmiddels opgevuld.