Een goede basis voor de start naar het voortgezet onderwijs

Gruwelijk eng!
03/10/2017
Nieuwe locatie in Glanerbrug
01/11/2017
Toon alles

Een goede basis voor de start naar het voortgezet onderwijs

Hoi, ik ben Romy en ik zit nu in de 2e klas van het Canisius in Tubbergen. Ik heb in groep 8 rekenlessen gevolgd bij Anne in Oldenzaal. Ik kan nu erg merken in de klas dat het me heeft geholpen. Een groot struikelblok was voor mij de procenten. We hebben samen een plan gemaakt en ik kreeg toen, om de twee weken les op de dinsdagmiddag. Ik kreeg stencils mee naar huis om te maken en die gingen we de volgende les weer bespreken. Ik heb van Anne een waaier met hulpmiddelen gekregen. Dit mag ik onder de les nog steeds gebruiken en dit helpt ook goed.

Romy, 13 jaar


Individuele aandacht is voor kinderen juist van groot belang! En op de basisschool kunnen de leerkrachten dat niet altijd geven aan de kinderen, mede door de te grote klassen. Dat was één van de redenen dat Romy 10 rekenlessen heeft gevolgd bij DCTwente onder begeleiding van Anne Geessink. Dit heeft Romy enorm geholpen en een extra basis gegeven, voor haar start naar het voorgezet onderwijs.

Elise, moeder van Romy