Groepsonderzoek intelligentie (NIO)

Bij leerlingen in eind groep 7 en in groep 8 van de basisschool en klas 1, 2 en 3 van het voortgezet onderwijs kan een groepsonderzoek intelligentie worden afgenomen. Het is alleen mogelijk om de NIO (Nederlandse Intelligentietest voor Onderwijsniveau) te laten afnemen (NIO). Na afloop ontvangt u de resultaten in de vorm van een kort onderzoeksverslag.

LET OP: Indien bij een kind eerder de NIO is afgenomen, is het niet toegestaan om de NIO opnieuw af te nemen wanneer de periode tussen de vorige afname en de nieuwe afname korter dan één jaar is!

 

Schoolkeuze onderzoek (voor leerlingen in groep 8)

Bij leerlingen in groep 8 kan bepaald worden welk niveau op het voortgezet onderwijs het meest passend is. Hierbij wordt onderzoek gedaan naar de intelligentie, sociaal-emotionele ontwikkeling en werkhouding. Op basis van deze gegevens en de toetsgegevens van de leerling (uitdraai LVS) wordt een schoolkeuze advies gegeven in de vorm van een onderzoeksverslag.

 

De groepsonderzoeken zullen plaatsvinden op vrijdag 22 juni 2018, vrijdag 16 november 2018, vrijdag 22 maart 2019 en vrijdag 14 juni 2019. Locatie: Prins Bernhardplantsoen 204, Hengelo

Bij aanmelding van 8 of meer leerlingen kunnen wij het onderzoek in overleg op andere data en locaties afnemen.

Locatie:
Prijs:
Prins Bernhardplantsoen 204, Hengelo
NIO-afname: € 99,-
Schoolkeuze onderzoek: € 132,-

Aanmelden:

Vul de aanmeldingsformulieren in, onderteken ze en stuur op naar DCTwente.

Let op: de aanmeldingsformulieren dienen twee weken voorafgaand aan het groepsonderzoek binnen te zijn.

 

Aanmeldingsformulier NIO Particulier

Aanmeldingsformulier NIO school

Aanmeldingsformulier Schoolkeuze particulier

Meer informatie:
Lydia Roossink
E: lydia.roossink@expertis.nl